El_Clasico

Curacao Clasico - sponsors002

Zaterdag 31 Maart 5:00pm. De spelers van beide partijen stromen binnen. Na diverse mailberichten over en weer moeten nu de woorden omgezet worden in daden.
Het is namelijk tijd voor El Clasico de Advocaten & Juristen tegen de Accountants !!!! Vooraf was afgesproken dat er met 3 dispensatie spelers mocht worden gespeeld.

Het was bijna 6 uur alle spelers waren aanwezig

Het publiek stroomde langzaam binnen bestaande uit collega’s, familie en vrienden.

6:10pm De warming up had plaats gevonden en de scheidsrechter (officiële FFK scheidsrechter) riep de aanvoerders naar de middenstip. Er werd getost en de accountants mochten aftrappen.

6:15pm De scheidrechter blies op zijn fluit de wedstrijd was begonnen!!

De wedstrijd verliep in een hoog tempo waar de accountants via het middenveld voetbalden en de advocaten & juristen veelal de lange bal hanteerden. Ondanks dat het een sportieve wedstrijd was droop de fanatisme er vanaf want niemand wilde verliezen.

Een kwartier in de wedstrijd werd vanuit de accountants de bal geopend naar de rechterkant waarbij de rechtsback een goede voorzet leverde die werd verzilverd door de spits 1-0 voor de accountants!!

De 2-0 viel 10 minuten later uit wederom een voorzet vanuit de zijkant.

Het was rust. De teams kwamen samen om de tactiek te bespreken. Bij de advocaten ging het er heftig en fanatiek aan toe waar bij de accountants vooral werd gefocust op het goed doorwisselen zodat iedereen fit bleef.

De tweede helft was begonnen!!

De advocaten hadden hun tactiek gewijzigd waardoor hun spel nu meer over de flanken ging. De wedstrijd kon beide kanten op.

003

Doelpunt van de dag:

Het doelpunt waar menig een nog over heeft gesproken. De rechtsback van de accountants kreeg een pass vanuit het middenveld hij kijkt op en wil een voorzet geven. Zijn pass is te hard maar door de wind valt de bal zomaar in de verre kruising. Het publiek applaudisseert uitbundig wat een goal!!. 3-0 voor de accountants.

De advocaten geven het op, de 4-0 en de 5-0 voor de accountants geeft een wat geflatteerde uitslag weer.

De wedstrijd is gespeeld.

De scheidsrechter fluit voor het einde van de wedstrijd. De spelers geven elkaar een hand.

Het publiek was tevreden en de spelers werden bedankt voor het vertoonde spel. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er verder genoten van en gesproken EL CLASICO.

De advocaten hebben al gevraagd voor een rematch, dit zal dan moeten plaatsvinden in de tweede seizoenshelft!!

001

005 006  009    004007

Advertentie

There are no comments on this page.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: